Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon

Search

MenuKollektion

Din indkøbskurvLuk

SubtotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Radios & Receivers / Accessories & Test Equipment

Henter produkter ...
Digitale- & System-radioer – et tigerspring ud i fremtiden
De digitale radioers fremmarch har for alvor fået fat – specielt med udviklingen af DMR standarden – Digital Mobile Radio. DMR rummer, takket være DSP-teknologien, perfekt støjfrihed og dertil digitalteknologiens tone- og talekvaliteter. DMR tillader meget, bl.a. to samtidige samtaler, tekstmeddelelser, kryptering og er, via IP connected basisstationer, uden geografiske begrænsninger.
Foruden DMR, har DMTonline også digitale radioer med andre protokoller herunder NXDN, P25 og IDAS.
DMTonline forhandler digitale radioer fra Kenwood, Hytera, Motorola, Icom og Entel.

LMR & PMR Radioer – fordi sikkerhed kræver hurtighed
Analog radiokommunikation er sikker og effektiv ved enhver lejlighed. Den tilbyder simpel betjening og forståelig kommunikation. Dermed er den ideel for personellet, der kan operere sikkert, hurtigt og effektivt. Som en værdifuld sidegevinst er analog kommunikation økonomisk attraktiv.
DMTonline forhandler og lagerfører velkendte og ansete produkter fra Kenwood, Hytera, Motorola, Icom og Entel. Desuden er DMTonline også leveringsdygtig i systemrepeatere og tilbehør. Foruden de lukkede LMR-systemer kan DMTonline tilbyde sine kunder licensfrie radioer til 446 MHz og 27 MHz radioer.

Marineradioer – radioer til søs er sikkerhed til søs
Danskerne har som søfarende folk – både i fritiden og professionelt, brug for moderne elektronisk udstyr, der opfylder ethvert krav til robusthed og funktionsevne, som måtte blive stillet i et ofte uroligt havmiljø. Dette gælder navigation, kommunikation, vejrudsigter, overvågning af den nære skibstrafik og det gennemsejlede farvand.
DMTonline forhandler HF- og VHF-udstyr fra Standard Horizon, Icom og Entel, der dækker grupper af enhver art: fritidssejlere, fragtskibe, færger og offshore rigge. Foruden HF og VHF radioer, så forhandler DMTonline også UHF radioer til onboard kommunikation.

Flyradioer – for at sikre en høj flyve sikkerhed
Sikkerhed i flytrafikken er utænkelig uden pålideligt kommunikationsudstyr: Der er kom-munikation i cockpittet, kommunikation mellem fly og mellem fly og jord.
DMTonline forhandler godkendt radioudstyr fra Icom og fra Yaesu.

Jagtradioer – personlig sikkerhed i højsædet
Jagtradioen sikrer gennemførelse af jagtstrategier og observationsudveksling, og ikke mindst den personlige sikkerhed for både erhvervsjægeren og amatørjægeren.
DMTonline forhandler jagtradioer fra W-com, Hytera og Kenwood, der er blandt de førende producenter af radioer, der kan benyttes til jagt. Jagtradioerne er programmeret med frekvenser, som er dedikeret til jagt.

Radiomodtagere – nødvendig for nogle og nyttig for mange
DMTonline forhandler professionelle radiomodtagere fra WinRadio, AOR og Icom til brug indenfor forsvaret og beredskabstjenesten til overvågningsformål.
Disse radiomodtagere kan fås som en radio-station med mulighed for styring via PC eller som PC styret Black Box – begge kan fjernstyres over netværk ved tilkøb af software.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, ring venligst til vores salgsteam på +45 9846 1333.
"Vi er dit valg til en sikker forbindelse"Direktør Solveig Sørensen
DMTOnline.dk Newsletter Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu