Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
MenuKollektion

Din indkøbskurvLuk

SubtotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
TotalDKK 0,00

Antenner

Antenner – ud i rummet på business class

Antenner fra Amphenol Procom er i særklasse, hvad angår god kvalitet og produktprogram.
Base-stations-antennerne spænder over et frekvensområde fra 1,5 MHz til 6,0 GHz. De omfatter aktive modtagerantenner, cirkulært polariserede-, retnings-, rundstråle-, multibånds-, yagi- og dipolantenner.
Mobilantenner producerer Amphenol Procom også i et stort sortiment, der dækker fra 25 MHz til 2.5 GHz: ¼ bølge-, multibånds-, GPS-, forkortede ¼ bølgeantenner samt antenner til glasfibertag. Portabel-antenne programmet præsenterer ¼ bølge-, (også de forkortede),
1/2 bølge- og multibåndsantenner.

DMTonline er som distributør af alle deres produkter til stede for, at rådgive dig efter dit behov og den antennetype, der dækker det.

DAS systemer – (Distributed Antenna System)
Amphenol Procom er en af de førende leverandører indenfor DAS systemer (Distributed Antenna System) til professionelle brugere.

DAS Antenner, Filter- og Kombiner-udstyr er udviklet til at dække professionel indendørs kommunikation. Produkterne testes individuelt inden de forlader fabrikken. DAS-produkter fra Amphenol Procom er fleksible og kan leveres i mange forskellige versioner med forskellige stik og til forskellige frekvenser afhængigt af behov. Ampehnol Procom’s produkter kan også bruges sammen med Radierende kabler fra Eupen og Times Microwave Systems.

DMTonline står naturligvis til rådighed i forbindelse med planlægning og dimensionering af systemet.

WLAN - Local Area Networks & LTE – det trådløse system
Microbølgeteknologien fordrer ekspertise og lang erfaring. DMTonline har begge dele, og firmaets samarbejdspartnere – Amphenol Procom i Danmark og Pro-Cell i Taiwan, samt vores egen produktion af antenner, giver et fuldt produktsortiment.

DMTonline er leveringsdygtig af parabol-, rundstråle-, sektor- og patchantenner af fremragende kvalitet og til konkurrencedygtige priser både på det danske, og det globale marked.

DMTonline`s kunder kan på dette, som på andre områder forvente kvalificeret rådgivning til ethvert LTE og WLAN antenne-set-up.DMTOnline.dk Newsletter Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu