Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
MenuKollektion

Din indkøbskurvLuk

SubtotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
TotalDKK 0,00

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos DMTonline ApS:

DMTonlines måde at indhente-, bruge- og videregive personoplysninger på, skal overholde principperne i den gældende lovgivning. Det betyder, at DMTonline kun behandler personoplysninger om dig, hvis lovgivningen giver mulighed for det, eller hvis du giver dit samtykke til det. DMTonline indsamler og behandler kun personoplysninger til konkrete saglige formål. Det kan fx være tilbudsgivning

DMTonline behandler kun de personoplysninger, der er relevante, tilstrækkelige og nødvendige i forhold til at opfylde de formål, som oplysningerne er indsamlet til. Hos DMTonline er det et mål at have det højeste niveau af sikkerhed, hvad angår beskyttelsen af personoplysninger. Derfor har DMTonline både tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som skal sørge for, at personoplysninger om dig ikke mistes, ødelægges, misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Nedenfor kan du læse om dine rettigheder, når der behandles personoplysninger om dig.

 

Når vi får dine personoplysninger fra andre end dig

Når vi får dine personoplysninger fra andre end dig, skal vi oplyse dig om følgende:

  1. Navn og kontaktoplysninger på den dataansvarlige
    DMTonline er dataansvarlig for de oplysninger, som vi behandler om dig. DMTonlines kontaktoplysninger er: 

    DMTonline ApS
    Kjeldgaardsvej 1
    9300 Sæby

  1. CVR-nr.: 21815837
    Telefon: 9846 1333
    mail: info@dmtonline.dk

  1. Kontaktoplysninger (navn, telefonnummer, e-mailadresse eller lignende) på databeskyttelsesrådgiveren.
  2. Formålene med behandlingen af oplysningerne.
  3. Beskrivelse af de regler, som giver regionen lov til at behandle oplysninger om dig
  4. Beskrive eventuelle modtagere eller kategorier af modtagere af oplysningerne om dig.
  5. Informere om det, hvis oplysningerne om dig vil blive overført til et tredjeland eller en international organisation.
  6. Oplyse dig om det tidsrum, hvor personoplysningerne vil blive opbevaret, eller de kriterier, der anvendes til at fastlægge dette tidsrum.
  7. Retten til at anmode om indsigt
  8. Retten til at anmode om berigtigelse
  9. Retten til at anmode om sletning
  10. Retten til at anmode om begrænsning af behandling af personoplysninger
  11. Retten til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger
  12. Retten til at trække et samtykke tilbage
  13. Retten til at klage til Datatilsynet.
  14. Beskrive hvor personoplysningerne kommer fra, og eventuelt om de stammer fra offentlig tilgængelige kilder.
  15. Gennemførelsen af eventuelle automatiske afgørelser (herunder profilering)

Hvis du ønsker at vide mere om oplysningspligten
Du kan læse mere om oplysningspligten på Datatilsynets hjemmeside

DMTOnline.dk Newsletter Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu